Chocolate machines
Professional chocolate machines for melting, tempering and processing chocolate. Ideal for patisserie and catering kitchens.
Filters
Schneider chocoladevorm cacaoboon
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
View full detailsSchneider chocoladevorm amandel
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
View full detailsSchneider chocoladevorm hart 2
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
View full detailsSchneider chocoladevorm geribbeld
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
View full detailsSchneider chocoladevorm hart 1
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
View full detailsSchneider chocoladevorm vierkant
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
View full detailsSchneider chocoladevorm hexagon
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
View full detailsSchneider deeg- en chocoladekrabber gebogen
Gebruik deze krabber om deeg af te steken of om overtollige chocolade van de chocoladevorm af te schrapen. Met ronde handgreep voor comfortabel geb...
View full details