Chocolademachines
Speciaal ontworpen voor het smelten, verwarmen en serveren van chocolade – perfect voor banketbakkerijen, koffiebars en chocolaterieën.
✔️ Constante temperatuur voor optimale textuur
✔️ Eenvoudig te doseren en schoon te maken
✔️ Geschikt voor warme chocolademelk of patisserietoepassingen
Altijd zijdezachte chocolade, klaar voor gebruik.
Filters
Schneider chocoladevorm cacaoboon
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
Alle gegevens bekijkenSchneider chocoladevorm amandel
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
Alle gegevens bekijkenSchneider chocoladevorm hart 2
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
Alle gegevens bekijkenSchneider chocoladevorm geribbeld
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
Alle gegevens bekijkenSchneider chocoladevorm hart 1
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
Alle gegevens bekijkenSchneider chocoladevorm vierkant
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
Alle gegevens bekijkenSchneider chocoladevorm hexagon
Polycarbonaat vormen om chocolaatjes te maken in verschillende vormen en uw creativiteit de vrij loop te laten. Hard materiaal voor eenvoudig losma...
Alle gegevens bekijkenSchneider deeg- en chocoladekrabber gebogen
Gebruik deze krabber om deeg af te steken of om overtollige chocolade van de chocoladevorm af te schrapen. Met ronde handgreep voor comfortabel geb...
Alle gegevens bekijken