- Alle categorieën
- Aan- en afvoertafels
- Aanstekers en branders
- Afruimwagens
- Afvalbakken
- Afvoerartikelen
- Afzetaccessoires
- Afzetkoorden
- Afzetpalen
- Afzetpalen en koorden
- Afzuigkap met motor
- Afzuigkap toebehoren
- Afzuigkap zonder motor
- Amuse bestek
- Antisliptegels
- Babytafel
- Bain-marie buffet
- Bain-marie met onderstel
- Bain-marie Tafelmodellen
- Bain-marie transportwagens
- Bakkerijkoelingen
- Bakmatten
- Bakpapier
- Bakplaten en bakoosters
- Bakplaten en bakroosters
- Bakplaten en grillplaten
- Bakvormen
- Barbecue toebehoren
- Barbecues
- barista artikelen
- Barkoelkasten
- Barkrukken
- Barmatten en lekroosters
- Barmattten en lekroosters
- barstations
- Beenderzagen
- Beiersdispensers
- Bekerdispensers
- Beslagkommen
- Bestekbakken
- Blast Chillers
- Blenders en Mixers
- Blikopeners
- Blusdekens
- Bonnenhouders
- Borden
- Bordenrekken
- Bordenverwarmers
- Braadpannen
- Brandpasta
- Broeken
- Broodroosters
- Broodsnijmachines
- Buffet etagères
- Buffetmandjes
- Buffetvitrines
- Chafing dishes elektrisch
- Chafing dishes op brandpasta
- Champagne en Wijnkoelers
- Chocoladefonteinen
- Chocolademachines
- Chocolademelkdispensers
- Chocoladesausverwarmers
- Chocoladesmelters
- Cocktailshakers en schenkflessen
- Cocktailshakers en shakersets
- Combisteamers
- Contactgrills en Paninigrills
- Crêpes-bakplaten
- Crêpespannen
- Deegmengers
- Deegrollers
- Deegschrapers
- Deegsnijders
- Dessertborden
- Dienbladen
- Doorlooptoaster
- Doorschuifvaatwassers
- Drankendispenser
- Droogkast Vlees
- Droogovens
- EHBO-koffers
- Eierkokers
- Elektrische Fornuizen
- Elektrische friteuses
- Elektrische handdrogers
- Emmers
- Etagères
- Eten presentatiemandje en emmeertjes
- Eten presentatiemandjes en emmertjes
- Flesopeners
- Flesopeners en non-slip schenker
- Flessenhouders en non-drip schenkers
- flessenkoelers
- Flessenkoelkasten
- flessenopeners
- Folie verpakkingsmachines
- Fornuizen
- Friet uitschepbakken
- Friet warmhoudbakken
- Frietsnijders
- Friettrechters
- Frituur Accessoires
- Frituurmanden
- Frituurscheppen
- Frituurvet opvangemmers
- Gamellen
- Garderoberekken
- Gasfornuizen
- Gasfriteuses
- Gastronorm uitschepwagens
- Gastronormbakken van plastic
- Gebaksvitrines
- Gekoelde bain-marie eilanden
- Gereedschap voor pizza
- glazen
- Glazenrekken
- Glazenspoelmachines
- GN Bakken
- gn bakken accessoires
- GN Bakken RVS
- GN bakkenhouders
- GN Deksels
- GN-bakken accessoires
- GN-bakken melamine
- Grillpannen
- Grills en bakplaten
- Groentesnijders
- Haardrogers
- Hamburgerpersen
- Hangende wasbakken
- Hapjespannen
- Heetwaterdispenser
- Heteluchtovens
- Hokkers en branders
- Hoofddeksels
- Horeca koelkasten
- Horeca schoenen
- Horecabanken
- Horecakoelkasten
- horecaschorten
- Horecatafelbladen
- horecatafels
- Horecatafelvoeten
- Hotel accessoires
- Hotel badkameraccessoires
- Hotelkluizen
- Ijs Teppanyaki
- IJsbakken
- Ijsblokjesmachine
- Ijsblokjesmachines
- Ijsbunkers
- IJsemmers en ijstools
- ijsmachines
- IJsscheppen
- Ijsvergruizers
- Ijsvitrines
- Inductiefornuizen
- Inductiekookplaten
- Inklapbare Stoelen
- Inklapbare tafels
- Insectenverdelgers
- Kaarsen - Theelichthouders
- Kantelbare Braadpannen
- Karaffen
- Kassa’s
- Kebab- En Doner Apparatuur
- Keukengerei
- Kippengrills
- Kledingaccessoires
- Koekenpannen
- Koel & Vriescel Motoren
- Koelcellen
- Koelelement
- Koelelementen
- Koelplaten
- Koelvitrines
- Koelwerkbanken
- Koffiemachines
- Koksbuizen
- Koksmessen
- Kookketels
- Kookpannen en soeppannen
- Kookplaten
- Kopjes
- Kopjesverwarmers
- Krijtstiften
- LED displays
- Luchtverfrissers
- Maatbekers en barmaatjes
- Maatschenkers en barmaatjes
- Maatschenkers en marmaatjes
- Magnetrons
- Melk- en theeaccessoires
- Melk- en theekannetjes
- Melk-, thee- en sapkannen
- Melk-, thee- en suikerpotten
- Melkopschuimers
- Menagerie sets
- menuhouders
- Menukaarten
- Messenslijpers
- Meten en timen
- Minibars
- Mobiele wasbakken
- Neutrale Vitrines
- Neutrale Werkunit
- Oliefilters
- Onderdeel
- Onderstellen
- Ontbijtgranendispensers
- Opbergbakken
- Opbergrekken
- Opzetkoelvitrines
- Ovens
- Overhemden
- Overige RVS
- Paellapannen
- Pannen
- Pannen Benodigdheden
- Pannensets
- Pannenwassers
- papierdispenser
- Papierdispensers
- Parasols
- Pastakokers
- Pastamachines
- Peper- en zoutmolens
- Percolators
- Pizzadozen
- Pizzaovens
- Pizzascheppen
- Pizzatassen
- Pizzawerkbanken
- Planeetmenger
- Poffertjespannen
- Poleermachines
- Popcornmachines
- Presentatieschalen
- Quartz toasters
- Raamposterhouders
- Ramekins
- rameskins
- Raspem
- Raspen
- Receptiebellen
- Regaalwagens
- Rekeninghouders
- Rijskasten
- Rijstkokers
- Roeren en stampen
- Rookhout
- Rookovens
- RVS Accessoires
- RVS Kasten
- RVS servieskasten en opbergkasten
- RVS wandkasten
- RVS Wandschappen
- Saladebars
- Saladettes
- Salamanders
- sapcentrifuge
- Sapcentrifuges
- Sausdispenser en sausflessen
- Sausdispensers en sausflessen
- Sauskommen
- Sauspannen
- Sauspannetjes
- Schilferijsmachines
- Schilmachines
- Schoenen
- Schoenpoetsmachine
- Schoonmaakdoeken
- Schoonmaakproducten
- Schoonmaakwagens
- Schotels
- Serveerkommen
- Serveerkommen en schalen
- serveerschalen
- Serveertangen
- Serveerwagens
- Serveren en presenteren
- Servetten
- Servettenhouders
- Silhouet Krijtborden
- Slacentrifuges
- Slagroomspuiten en slagroompatronen
- Slowcookers
- Slush Puppy machines
- Snackbereiders
- Snackzakken en verpakkingsfolie
- Snijmachines
- Snijplanken
- Soepborden en soepkommen
- Soepketels
- Sous Vides
- Spare Parts
- spareparts
- Specerijenrekken
- Spoelborstels
- Spoeltafels
- Spuitzakken
- Staafmixers
- Staande asbakken
- Stafelbare stoelen
- Sterilisatiekasten
- Stickers
- Stoelen
- Stoepborden
- Stoofpannen
- Strijkijzers
- Strijkplanken
- Suikerspinmachines
- Sushi en tapasvitrines
- Tafelasbakken
- Tafeldecoratie
- Tafelgerei
- Tafelkleden
- Tafelkrijtborden
- Tafelpresentatie
- Tafelrokken en tafelhoezen
- Tafelvorken en tafelmessen
- Teppanyaki's Warm
- Terrasverwarmers
- Thee- en koffieaccessoires
- Thermoboxen
- Thermometers
- Thermoskannen
- Toiletaccessoires
- Toiletpapier
- Toonbankdecoratie
- Tortillapersen
- Tosti apparaten
- Transport accessoires
- Transportwagens
- Trapjes, Krukjes, Opstapjes
- Trechters
- Vaatwaaskorven
- Vaatwaskorfen
- Vaatwaskorven
- Vaatwasmiddelen
- Vaatwassers
- Vacumeermachines zonder kamer
- Vacuum verpakkingszakken
- Vacuummachines
- Vacuummachines Met Kamer
- Verbruiksartikelen
- Verlichting
- Verpakkingsfolies
- Verwarmde containers
- Vitrineplateaus
- Vleesbakken
- Vleesmolens
- Vleessnijmachines
- Voedselstickers
- Voedselverwarmers
- Voorspoeldouches en kranen
- Vriescellen
- Vrieskasten
- Vrieskisten
- Vriesvitrines
- Vrieswerkbanken
- Vuilnisbakken
- Vuilnisbakkenkoelers
- Vuilniszakken
- Wafelijzers
- Wandasbak
- Wandkoelmeubels
- Wandkrijtborden
- Warmhoudelementen voor thermoboxen
- warmhouditrines
- Warmhoudkast
- Warmhoudkasten
- Warmhoudvitrines
- Warmtebruggen
- Warmtelampen
- Warmteplaten
- Waterkokers
- Waterontharders
- Weckpotten en conserveerpotten
- Weegschalen
- Wegwerpbakjes & Snackbakjes
- Wegwerpbekers
- Wegwerpbestek & Tafelgerei
- Wegwerpboxen
- Wegwerpkleding
- Werkbanken
- Werkkasten
- Werkstations
- Werktafelbladen
- Werktafels
- Wijnaccessoires
- Wijnkoelers
- Wijnkoelkasten
- Wijnrekken
- Wokbranders
- Wokfornuizen
- Wokpannen
- Worstenvullers
- Worstenwarmers
- Zeep- en desinfectiedispensers
- Alle categorieën
- Aan- en afvoertafels
- Aanstekers en branders
- Afruimwagens
- Afvalbakken
- Afvoerartikelen
- Afzetaccessoires
- Afzetkoorden
- Afzetpalen
- Afzetpalen en koorden
- Afzuigkap met motor
- Afzuigkap toebehoren
- Afzuigkap zonder motor
- Amuse bestek
- Antisliptegels
- Babytafel
- Bain-marie buffet
- Bain-marie met onderstel
- Bain-marie Tafelmodellen
- Bain-marie transportwagens
- Bakkerijkoelingen
- Bakmatten
- Bakpapier
- Bakplaten en bakoosters
- Bakplaten en bakroosters
- Bakplaten en grillplaten
- Bakvormen
- Barbecue toebehoren
- Barbecues
- barista artikelen
- Barkoelkasten
- Barkrukken
- Barmatten en lekroosters
- Barmattten en lekroosters
- barstations
- Beenderzagen
- Beiersdispensers
- Bekerdispensers
- Beslagkommen
- Bestekbakken
- Blast Chillers
- Blenders en Mixers
- Blikopeners
- Blusdekens
- Bonnenhouders
- Borden
- Bordenrekken
- Bordenverwarmers
- Braadpannen
- Brandpasta
- Broeken
- Broodroosters
- Broodsnijmachines
- Buffet etagères
- Buffetmandjes
- Buffetvitrines
- Chafing dishes elektrisch
- Chafing dishes op brandpasta
- Champagne en Wijnkoelers
- Chocoladefonteinen
- Chocolademachines
- Chocolademelkdispensers
- Chocoladesausverwarmers
- Chocoladesmelters
- Cocktailshakers en schenkflessen
- Cocktailshakers en shakersets
- Combisteamers
- Contactgrills en Paninigrills
- Crêpes-bakplaten
- Crêpespannen
- Deegmengers
- Deegrollers
- Deegschrapers
- Deegsnijders
- Dessertborden
- Dienbladen
- Doorlooptoaster
- Doorschuifvaatwassers
- Drankendispenser
- Droogkast Vlees
- Droogovens
- EHBO-koffers
- Eierkokers
- Elektrische Fornuizen
- Elektrische friteuses
- Elektrische handdrogers
- Emmers
- Etagères
- Eten presentatiemandje en emmeertjes
- Eten presentatiemandjes en emmertjes
- Flesopeners
- Flesopeners en non-slip schenker
- Flessenhouders en non-drip schenkers
- flessenkoelers
- Flessenkoelkasten
- flessenopeners
- Folie verpakkingsmachines
- Fornuizen
- Friet uitschepbakken
- Friet warmhoudbakken
- Frietsnijders
- Friettrechters
- Frituur Accessoires
- Frituurmanden
- Frituurscheppen
- Frituurvet opvangemmers
- Gamellen
- Garderoberekken
- Gasfornuizen
- Gasfriteuses
- Gastronorm uitschepwagens
- Gastronormbakken van plastic
- Gebaksvitrines
- Gekoelde bain-marie eilanden
- Gereedschap voor pizza
- glazen
- Glazenrekken
- Glazenspoelmachines
- GN Bakken
- gn bakken accessoires
- GN Bakken RVS
- GN bakkenhouders
- GN Deksels
- GN-bakken accessoires
- GN-bakken melamine
- Grillpannen
- Grills en bakplaten
- Groentesnijders
- Haardrogers
- Hamburgerpersen
- Hangende wasbakken
- Hapjespannen
- Heetwaterdispenser
- Heteluchtovens
- Hokkers en branders
- Hoofddeksels
- Horeca koelkasten
- Horeca schoenen
- Horecabanken
- Horecakoelkasten
- horecaschorten
- Horecatafelbladen
- horecatafels
- Horecatafelvoeten
- Hotel accessoires
- Hotel badkameraccessoires
- Hotelkluizen
- Ijs Teppanyaki
- IJsbakken
- Ijsblokjesmachine
- Ijsblokjesmachines
- Ijsbunkers
- IJsemmers en ijstools
- ijsmachines
- IJsscheppen
- Ijsvergruizers
- Ijsvitrines
- Inductiefornuizen
- Inductiekookplaten
- Inklapbare Stoelen
- Inklapbare tafels
- Insectenverdelgers
- Kaarsen - Theelichthouders
- Kantelbare Braadpannen
- Karaffen
- Kassa’s
- Kebab- En Doner Apparatuur
- Keukengerei
- Kippengrills
- Kledingaccessoires
- Koekenpannen
- Koel & Vriescel Motoren
- Koelcellen
- Koelelement
- Koelelementen
- Koelplaten
- Koelvitrines
- Koelwerkbanken
- Koffiemachines
- Koksbuizen
- Koksmessen
- Kookketels
- Kookpannen en soeppannen
- Kookplaten
- Kopjes
- Kopjesverwarmers
- Krijtstiften
- LED displays
- Luchtverfrissers
- Maatbekers en barmaatjes
- Maatschenkers en barmaatjes
- Maatschenkers en marmaatjes
- Magnetrons
- Melk- en theeaccessoires
- Melk- en theekannetjes
- Melk-, thee- en sapkannen
- Melk-, thee- en suikerpotten
- Melkopschuimers
- Menagerie sets
- menuhouders
- Menukaarten
- Messenslijpers
- Meten en timen
- Minibars
- Mobiele wasbakken
- Neutrale Vitrines
- Neutrale Werkunit
- Oliefilters
- Onderdeel
- Onderstellen
- Ontbijtgranendispensers
- Opbergbakken
- Opbergrekken
- Opzetkoelvitrines
- Ovens
- Overhemden
- Overige RVS
- Paellapannen
- Pannen
- Pannen Benodigdheden
- Pannensets
- Pannenwassers
- papierdispenser
- Papierdispensers
- Parasols
- Pastakokers
- Pastamachines
- Peper- en zoutmolens
- Percolators
- Pizzadozen
- Pizzaovens
- Pizzascheppen
- Pizzatassen
- Pizzawerkbanken
- Planeetmenger
- Poffertjespannen
- Poleermachines
- Popcornmachines
- Presentatieschalen
- Quartz toasters
- Raamposterhouders
- Ramekins
- rameskins
- Raspem
- Raspen
- Receptiebellen
- Regaalwagens
- Rekeninghouders
- Rijskasten
- Rijstkokers
- Roeren en stampen
- Rookhout
- Rookovens
- RVS Accessoires
- RVS Kasten
- RVS servieskasten en opbergkasten
- RVS wandkasten
- RVS Wandschappen
- Saladebars
- Saladettes
- Salamanders
- sapcentrifuge
- Sapcentrifuges
- Sausdispenser en sausflessen
- Sausdispensers en sausflessen
- Sauskommen
- Sauspannen
- Sauspannetjes
- Schilferijsmachines
- Schilmachines
- Schoenen
- Schoenpoetsmachine
- Schoonmaakdoeken
- Schoonmaakproducten
- Schoonmaakwagens
- Schotels
- Serveerkommen
- Serveerkommen en schalen
- serveerschalen
- Serveertangen
- Serveerwagens
- Serveren en presenteren
- Servetten
- Servettenhouders
- Silhouet Krijtborden
- Slacentrifuges
- Slagroomspuiten en slagroompatronen
- Slowcookers
- Slush Puppy machines
- Snackbereiders
- Snackzakken en verpakkingsfolie
- Snijmachines
- Snijplanken
- Soepborden en soepkommen
- Soepketels
- Sous Vides
- Spare Parts
- spareparts
- Specerijenrekken
- Spoelborstels
- Spoeltafels
- Spuitzakken
- Staafmixers
- Staande asbakken
- Stafelbare stoelen
- Sterilisatiekasten
- Stickers
- Stoelen
- Stoepborden
- Stoofpannen
- Strijkijzers
- Strijkplanken
- Suikerspinmachines
- Sushi en tapasvitrines
- Tafelasbakken
- Tafeldecoratie
- Tafelgerei
- Tafelkleden
- Tafelkrijtborden
- Tafelpresentatie
- Tafelrokken en tafelhoezen
- Tafelvorken en tafelmessen
- Teppanyaki's Warm
- Terrasverwarmers
- Thee- en koffieaccessoires
- Thermoboxen
- Thermometers
- Thermoskannen
- Toiletaccessoires
- Toiletpapier
- Toonbankdecoratie
- Tortillapersen
- Tosti apparaten
- Transport accessoires
- Transportwagens
- Trapjes, Krukjes, Opstapjes
- Trechters
- Vaatwaaskorven
- Vaatwaskorfen
- Vaatwaskorven
- Vaatwasmiddelen
- Vaatwassers
- Vacumeermachines zonder kamer
- Vacuum verpakkingszakken
- Vacuummachines
- Vacuummachines Met Kamer
- Verbruiksartikelen
- Verlichting
- Verpakkingsfolies
- Verwarmde containers
- Vitrineplateaus
- Vleesbakken
- Vleesmolens
- Vleessnijmachines
- Voedselstickers
- Voedselverwarmers
- Voorspoeldouches en kranen
- Vriescellen
- Vrieskasten
- Vrieskisten
- Vriesvitrines
- Vrieswerkbanken
- Vuilnisbakken
- Vuilnisbakkenkoelers
- Vuilniszakken
- Wafelijzers
- Wandasbak
- Wandkoelmeubels
- Wandkrijtborden
- Warmhoudelementen voor thermoboxen
- warmhouditrines
- Warmhoudkast
- Warmhoudkasten
- Warmhoudvitrines
- Warmtebruggen
- Warmtelampen
- Warmteplaten
- Waterkokers
- Waterontharders
- Weckpotten en conserveerpotten
- Weegschalen
- Wegwerpbakjes & Snackbakjes
- Wegwerpbekers
- Wegwerpbestek & Tafelgerei
- Wegwerpboxen
- Wegwerpkleding
- Werkbanken
- Werkkasten
- Werkstations
- Werktafelbladen
- Werktafels
- Wijnaccessoires
- Wijnkoelers
- Wijnkoelkasten
- Wijnrekken
- Wokbranders
- Wokfornuizen
- Wokpannen
- Worstenvullers
- Worstenwarmers
- Zeep- en desinfectiedispensers
Hoofdmenu
-
Koelen & Vriezen
- Koelen & Vriezen
-
Koelkasten
-
Vriezers
-
Ijsmachines
-
Koelcellen en vriescellen
-
Werkbanken
-
Vitrines
-
Buffetkoelers
-
Keukenapparatuur
- Keukenapparatuur
-
Ovens
-
Fornuizen en kookplaten
-
Grills en bakplaten
-
Friteuses
-
Toasters
-
Snijmachines
-
Vleesverwerking
-
Mixers en deegmachines
-
Kokers
-
Voedselwassers
-
Zoete snackmachines
-
Overige keukenapparatuur
-
Keukenaccessoires
- Keukenaccessoires
-
Keukengereedschap
-
Frituur accessoires
-
Pannen
-
Vacumeren en Verpakken
-
Bakken en patisserie
-
To-Go verpakkingen
-
Gastronorm en andere bakken
-
Overige Keukenaccessoires
-
Warmhouden
- Warmhouden
-
Chafing dishes
-
Bain-Marie
-
Warmhoudvitrines
-
Voedselverwarmers
-
Serviesverwarmers
-
Warme dranken
-
Chocolade
-
Transport en bezorging
-
RVS
- RVS
-
RVS Tafels
-
RVS Spoeltafels
-
RVS Serveerwagens & Transportwagens
-
Afzuigkappen
-
RVS Toebehoren
-
Overige RVS
-
Aankleding
- Aankleding
-
Horecameubilair
-
Tafelen
-
Serveren & Presenteren
- Serveren & Presenteren
- Dienbladen
- Serveerkommen en schalen
- Vleesbakken
- Rekeninghouders
- Hotel presentatie artikelen
- Receptiebellen
- Toonbankdecoratie
- Thee- en koffieaccessoires
- Melk- en theekannetjes
- Vitrineplateaus
- Leisteenplateaus
- Amuse bestek
- Eten presentatiemandjes en emmertjes
- Champagne en wijnkoelers
-
Buffetartikelen
-
Decoratie
-
Horecakleding
-
Barartikelen
- Barartikelen
- Barlepels en stampers
- Barmatten en lekroosters
- Cocktailshakers en schenkflessen
- IJsvergruizers
- Wijnrekken
- Flessenkoelers
- Flesopeners
- Flessenhouders en non-drip schenkers
- Glazen
- IJsemmers en ijstools
- Spoelborstels
- Wijnaccessoires
- Servettenhouders
- Barista artikelen
- Glazenrekken
- Maatschenkers en barmaatjes
- Barstations
-
Menu's
-
Afzetpalen & Koorden
-
Krijtborden & Krijtstiften
-
Informatieborden
-
Kassa's, Portefeuilles & Kluizen
-
Vaatwassen & Hygiëne
- Vaatwassen & Hygiëne
-
Vaatwassen
-
Strijken
-
Wasbakken
-
Sanitair
-
Afvalbakken
-
Schoonmaken
-
Asbakken
-
Veiligheid
-
Wassen & Drogen
-
Overige categorieën
Uw winkelwagen
Chocolade
Chocolade is in de horeca een veelzijdig ingrediënt dat wordt gebruikt in desserts, koffiespecialiteiten en luxe afwerkingen voor patisserie en hotelservice. Het biedt chefs, barista’s en chocolatiers een betrouwbare basis voor smaakvolle creaties binnen zowel restaurantkeukens als bakkerijen.
✔️ Constante kwaliteit voor professionele bereidingen
✔️ Efficiënt te verwerken in diverse toepassingen
✔️ Geschikt voor desserts, koffies en patisserie
Ontdek het assortiment en kies de uitvoering die past bij uw horecaconcept.
Subcategorieën van Chocolade
39 producten
39 producten
Sorteren op:
- Uitgelicht
- Best verkopende
- Alfabetisch: A-Z
- Alfabetisch: Z-A
- Prijs: laag naar hoog
- Prijs: hoog naar laag
- Datum: oud naar nieuw
- Datum: nieuw naar oud
Eenvoudig chocolade smelten kan met deze mooie chocoladesmelter. Hij is voorzien van 6 GN containers met 1/6 GN formaat, een diepte van 10 cm en wordt geleverd met bijbehorende deksels. Op het digitale display kun je duidelijk aflezen hoe warm het water en de GN bakken zijn.
Diverse chocolade smelten
Met deze chocoladesmelter heb je de mogelijkheid om zes GN bakken tegelijkertijd te vullen met chocolade. Zo kun je dus ook verschillende smaken chocolade tegelijk smelten. Als je dit wilt doen, moet je wel goed de temperatuur in de gaten houden. Witte chocolade smelt namelijk al bij 36 graden, terwijl pure chocolade smelt bij een wat hogere temperatuur. Je kunt speciale smeltchocolade gebruiken, maar je kunt ook een reep chocolade in kleine stukjes snijden en deze laten smelten.
Rvs chocoladesmelter
Deze roestvrijstalen chocoladesmelter is voorzien van 6 gastronorm bakken. De chocoladesmelter heeft tussenbruggen, deze metalen houders zorgen ervoor dat de gastronorm bakken op hun plek blijven en niet gaan drijven of kantelen. De chocoladesmelter is eenvoudig in gebruik. Vul de waterbak met water en plaats de zes containers in de chocoladesmelter. Zet de machine aan en stel de gewenste temperatuur in. Je kunt de temperatuur instellen per graad binnen een temperatuurbereik van 3 tot 412°C. Een temperatuur indicatielampje op het display geeft aan wanneer de chocoladesmelter de gewenste temperatuur heeft bereikt. Vul de containers met chocolade en roer regelmatig terwijl de chocolade smelt. Als deze voldoende is gesmolten, haal je de containers met beschermende handschoenen uit het water. Nu kun je de warme chocolade verwerken in je gerechten.
Veilig werken
Het is belangrijk om veilig te werken in een keuken. Zo is deze chocoladesmelter voorzien van een stoomafvoerklep. Deze klep kun je open en dicht draaien. Als water warm wordt, ontstaat er veel stoom en de stoom kan nergens naartoe, omdat de containers de bovenkant van de chocoladesmelter afsluiten. Daarom dien je de stoomafvoerklep open te draaien als je chocolade gaat smelten. De stoom kan via de zijkant van het apparaat veilig afgevoerd worden. Hiermee voorkom je dat je warme lucht in je gezicht krijgt als je er een container uit wilt halen. Het warme water kun je met de waterafvoerkraan weg laten lopen uit de waterbak. Je hoeft de machine dus niet om te draaien om deze te legen.
Reinigen van chocoladesmelter
Bij machines waarbij voedsel wordt geproduceerd is het altijd belangrijk dat deze goed worden gereinigd. Dit verlengd de levensduur van apparaten. Bij deze roestvrijstalen chocoladesmelter is dit een eenvoudig klusje. Haal de stekker uit het stopcontact en laat de chocoladesmelter afkoelen. Haal de GN containers en deksels uit de machine en maak deze schoon met een sopje. Gebruik hiervoor warm water en een mild schoonmaakmiddel. Droog de accessoires goed af. Laat daarna het water uit de machine lopen met de waterafvoerklep. Maak de binnenkant goed droog. De buitenzijde kun je afnemen met een zachte, vochtige doek. Als alles goed droog is gemaakt, kun je de GN containers weer in de chocoladesmelter plaatsen.
Wil jij nu ook zo een handige chocoladesmelter aanschaffen? Kijk dan op onze subcategorie chocoladesmelters welke modellen wij nog meer verkopen en kies voor het juiste model dat bij jouw wensen past. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij adviseren je graag.
Kenmerken
- Rvs afwerking voorkomt corrosie
- Variabele thermostaat 3°C tot 412°C
- Constante temperatuur
- Uitgerust met water- en stoomafvoer
Product specificaties
- Netto gewicht: 9,5 Kg
- Capaciteit per GN container: 1,7 kg chocolade
- Afmetingen apparaat: B41 x D67 x H17 cm
- 230V / 50Hz / 1 Fase 1500 Watt
Let op: Het is aan te raden om de temperatuur van deze machine niet hoger in te stellen dan 100°C.
Inclusief
- Zes 1/6 GN containers (10 cm diep)
Gemaakt van roestvast staal.
Met de verwarmingsfunctie kan de temperatuur worden ingesteld tot 110° C.
Minimale chocoladecapaciteit: 2,5 kg.
Maximale chocoladecapaciteit: 6 kg.
Met aparte schakelaars voor motor en verwarmingselement.
In ijssalons, chocolaterieën, patisserieën en restaurants kunnen niet zonder dit handige apparaat. Deze chocoladesmelter maakt het mogelijk om ijs of wafels te voorzien van een heerlijke laag chocolade. Ook voor het maken van dripcakes, bonbons en andere lekkernijen kun je deze chocoladesmelter gebruiken, zelfs als je een chocoladefontein in je buffet hebt.
Lage smeltingstemperatuur
Een uitdaging bij het smelten van chocolade is het voorkomen dat de chocolade verbrand. Doordat chocolade met lage temperaturen al smelt, is het cruciaal dat je de temperatuur niet te hoog instelt. En dat de chocolade langzaam en gelijkmatig smelt. Gelukkig is dat met deze chocoladesmelter makkelijk te regelen. Het digitale display laat namelijk precies zien wat de temperatuur van het water en de GN bakken is. Met de pijltjestoetsen kun je de temperatuur naar boven of beneden stellen. Doordat je de temperatuur trapsgewijs met 1 graad kunt aanpassen, hoef je niet te gokken, maar kun je elke gewenste temperatuur instellen. Dit is zeker belangrijk bij witte chocolade, deze gaat al smelten bij 36°C, waardoor de kans op verbranden groter is dan wanneer je pure chocolade of melkchocolade gebruikt.
Chocolade callets
De chocoladesmelter is makkelijk te bedienen. Vul het waterbassin met water; zorg dat het waterpeil tussen het minimum en maximum streepje zit. Doe de 4 GN bakken met 1/6 formaat en 10 cm diep in de chocoladesmelter. Zet de chocoladesmelter aan en stel de gewenste temperatuur in. Op het display zit een indicatielampje die aangeeft wanneer de chocoladesmelter de juiste temperatuur heeft bereikt. Vul de GN containers nu met chocolade. Het beste is om hiervoor chocolade callets te gebruiken. Dit is chocolade in een druppelvorm en speciale smeltchocolade. Je kunt ook een reep gebruiken, deze moet in kleine stukjes worden gesneden voordat je deze in de GN container doet. Echter heb je dan kans dat er wat hardere stukjes chocolade in kunnen blijven zitten. Roer af en toe door de chocolade en als deze voldoende is gesmolten, kun je de GN container uit de chocoladesmelter halen.
Voorkom klonten in chocolade
Doordat de vier GN containers naast elkaar zitten, is de kans met deze chocoladesmelter groot dat er water in de chocolade terecht komt. De onderkant van de GN containers is tenslotte vochtig, omdat deze in het water hangt. En als dit water in de chocolade valt, zal de chocolade gaan klonteren. Daarom adviseren wij om de bijgeleverde deksels op de GN containers te plaatsen voordat je een container uit de chocoladesmelter haalt. De deksels hebben een handige uitsparing voor een lepel, zo kun je af en toe roeren, zonder dat je je lepel weer uit de bak moet halen. En met een lepel kun je de chocolade makkelijk verdelen over het voedsel. Ook is het handiger om eerst de voorste GN containers uit de chocoladesmelter te halen en daarna de achterste. Zo is de kans op knoeien met water het kleinst.
Stoomafvoer en waterafvoer
Deze chocoladesmelter is uitgerust met twee handige afvoeren aan de zijkant van de machine. De bovenste afvoer is de stoomafvoerklep. Je kunt deze afvoer open en dicht draaien. Als de machine aan is, dien je te zorgen dat de stoomafvoerklep open staat. De warme lucht die ontstaat van het hete water kan zo via de afvoerklep afgevoerd worden. Dit heeft als voordeel dat je niet een walm aan warme lucht in je gezicht krijgt als je een GN container eruit wilt halen. De onderste afvoer is om het water uit de machine weg te laten lopen. Deze afvoer draai je open als je klaar bent met het smelten van de chocolade en het tijd is om de machine schoon te maken. Je kunt een afvoerslang aansluiten op de waterafvoer, maar je kunt ook de chocoladesmelter naast de gootsteen plaatsen. Het water kan dan makkelijk in de gootsteen lopen en via de afvoerpijp worden afgevoerd.
Eenvoudig reinigen van de chocoladesmelter
Als je de chocoladesmelter wilt schoonmaken, dien je ervoor te zorgen dat de stekker uit het stopcontact is. Verder moet de machine en het water voldoende zijn afgekoeld. Laat de chocoladesmelter leeglopen via de waterafvoer en maak de buiten- en binnenkant van de machine goed droog. De GN containers en deksels maak je schoon met warm water en een midd schoonmaakmiddel. Belangrijk is om deze losse onderdelen goed droog te maken, zo voorkom je dat de GN bakken gaan roesten.
Wil jij ook op een makkelijke manier chocolade smelten? Dan is deze chocoladesmelter een grote hulp in jouw keuken. Bestel hem snel via deze webshop. We hebben uiteraard nog meer modellen, dus kijk welk model het beste bij jouw wensen past.
Kenmerken
- Rvs afwerking voorkomt corrosie
- Variabele thermostaat 3°C tot 412°C
- Constante temperatuur
- Uitgerust met water- en stoomafvoer
Product specificaties
- Netto gewicht: 7,5 Kg
- Capaciteit per GN container: 1,7 kg chocolade
- Afmetingen apparaat: B41 x D49 x H17 cm
- 230V / 50Hz / 1 Fase 1500 Watt
Let op: Het is aan te raden om de temperatuur van deze machine niet hoger in te stellen dan 100°C.
Inclusief
- Vier 1/6 GN containers (10 cm diep)
Voorzien van 3 stuks 1/3 GN containers met een diepte van 10 cm kun je snel en eenvoudig chocolade smelten zonder dat deze verbrand. Deze chocoladesmelter werkt met het au bain marie principe, waardoor verwarmd water ervoor zorgt dat de chocolade gelijkmatig smelt.
Drie 1/3 GN containers
Deze roestvrijstalen chocoladesmelter is uitgerust met 3 stuks 1/3 GN bakken en bijbehorende deksels. Hij heeft 4 rubberen poten, waardoor hij stevig op het oppervlak blijft staan. Het display is eenvoudig te bedienen en bestaat uit een aan-/uitknop en een digitale temperatuurregelaar. Met de pijltjestoetsen kun je de gewenste temperatuur instellen en op het digitale display kun je de voortgang van de het verwarmen van het apparaat goed in de gaten houden. De temperatuur is per enkele graad instelbaar van 3 tot 412°C. De chocoladesmelter is voorzien van een tapkraan, hiermee kun je de chocoladesmelter makkelijk leeg laten lopen. Ook heeft de chocoladesmelter een stoomafvoerklep. De stoom die ontstaat door het verwarmen van het water, kan zo eenvoudig weggevoerd worden uit het apparaat.
Chocolate smelten
De chocoladesmelter is makkelijk in gebruik. Vul de watertank met water en zorg ervoor dat het waterpeil tussen de minimum-streep en maximum-streep staat. Plaats daarna de drie GN containers in de chocoladesmelter. De chocoladesmelter heeft twee tussenbruggen, die zorgen ervoor dat de GN containers op hun plek blijven en niet wegdrijven. Vervolgens zet je de chocoladesmelter aan en stel je de gewenste temperatuur in met de pijltjestoetsen. Een indicatorlampje op het display geeft aan wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Wanneer de chocoladesmelter de juiste temperatuur heeft, kun je circa 4 kilo aan chocolade in elke GN container doen. Roer de chocolade af en toe door en wacht tot de chocolade voldoende gesmolten is. Daarna kun je de GN bak met beschermende handschoenen uit de chocoladesmelter halen. Pas op met waterdruppels die nog onderaan de GN bak kunnen hangen. Deze zijn heet en als dit water in aanraking komt met de chocolade, ontstaan er klonten in de chocolade.
Gesmolten chocolade
Voor het smelten van chocolade zijn pure en melk chocolade het makkelijkst te smelten. Witte chocolade is wat lastiger te smelden, deze verbrand namelijk wat sneller. Bij een temperatuur van 36°C kan deze namelijk al verbranden, maar met deze chocoladesmelter kun je de temperatuur nauwkeurig regeglen. Voor het smelten van chocolade is er speciale smeltchocolade te koop. Dit zijn vaak chocoladedruppels (ook wel callets genoemd). Maar je kunt ook een reep chocolade in stukjes snijden en verwarmen. Het belangrijkste is dat je chocolade langzaam en gelijkmatig laat smelten. Met deze chocoladesmelter is dat makkelijk in te stellen.
Schoonmaken van de chocoladesmelter
Als de chocoladesmelter is afgekoeld kun je deze schoonmaken. Zorg dat de stekker uit het stopcontact is en haal de GN containers uit de chocoladesmelter. Draai de stoomafvoerklep dicht. Zorg dat er een afvoerslang aan de afvoertap zit of plaats de chocoladesmelter bij de gootsteen, zodat het water op deze manier kan weglopen. Open de waterafvoerklep en laat de chocoladesmelter leeglopen. Neem de buiten- en binnenzijde af met een zachte, vochtige doek en maak de gehele machine goed droog. De GN containers en deksels maak je schoon met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Als de containers en deksels schoon zijn, maak je deze goed droog om schimmelvorming of corrosie in de gastronorm bakken te voorkomen.
Chocolade voor ijs, wafels, bonbons en nog veel meer lekkernijen waar je deze chocoladesmelter prima bij kunt gebruiken. Voor het gelijkmatig verwarmen van chocolade zonder dat deze verbrand. Bestel snel deze eenvoudige chocoladesmelter! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.
Kenmerken
- Rvs afwerking voorkomt corrosie
- Variabele thermostaat 3°C tot 412°C
- Constante temperatuur
- Uitgerust met water- en stoomafvoer
Product specificaties
- Netto gewicht: 9,5 Kg
- Capaciteit per GN container: 4 kg chocolade
- Afmetingen apparaat: B41 x D67 x H17 cm
- 230V / 50Hz / 1 Fase 1500 Watt
Let op: Het is aan te raden om de temperatuur van deze machine niet hoger in te stellen dan 100°C.
Inclusief
- Drie 1/3 GN containers (10 cm diep)
Maak de heerlijkste toppings, sauzen en bonbons met deze chocoladesmelter. De chocoladesmelter werkt met de au bain marie methode waardoor chocolade langzaam wordt gesmolten en vloeibaar wordt. Deze chocoladesmelter is in stappen van één graad instelbaar, waardoor je de chocolade altijd op de gewenste temperatuur kunt laten smelten.
Chocoladesmelter van rvs
Deze chocoladesmelter is geheel gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor ontstaat er geen corrosie én is de chocoladesmelter makkerlijk schoon te maken. De chocoladesmelter heeft een waterbassin dat gevuld moet worden voordat je de chocolade gaat smelten. Verder is deze chocoladesmelter voorzien van 2 stuks 1/3 GN bakken met een diepte van 10 cm en bijbehorende deksels. Het bedieningspaneel is eenvoudig en bestaan uit een aan-/uitknop en een digitaal display waarmee je door middel van pijltjestoetsen de temperatuur kunt instellen. Aan de zijkant van de chocoladesmelter zitten twee afvoeren. De onderste afvoer is de waterafvoerkraan. Hiermee kun je het water uit de chocoladesmelter makkelijk afvoeren zonder de kans om je handen te verbranden. De bovenste afvoer is de stoomafvoerklep, zo kan de stoom die ontstaat eenvoudig afgevoerd worden. Dit voorkomt ook warme dampen wanneer je de gastronormbakken met chocolade uit het apparaat wilt halen.
Eenvoudig chocolade smelten
Wanneer je de chocoladesmelter op een stabiele ondergrond hebt geplaatst, met voldoende ruimte om het apparaat heen, kun je starten met het smelten van de chocolade. Zorg dat de waterafvoerkraan dicht zit en de stoomafvoerklep open staat. Vul het waterresservoir en zorg dat het waterpeil tussen de minimum en maximum markering blijft. Plaats de gastronorm containers in de de chocoladesmelter en schakel de chocoladesmelter in met de aan-/uitknop. Stel met de pijltjestoetsen de juiste temperatuur in. Wacht tot het water en de containers de gewenste temperatuur hebben bereikt en doe de chocolade in de containers. Wacht tot de chocolade gesmolten is en verwijder de container als de chocolade voldoende is gesmolten. Gebruik hierbij altijd beschermende handschoenen, want de container is heet en de waterdruppels die aan de onderkant van de GN bak hangen ook.
Constante temperatuur
Een nadeel van chocolade smelten is dat de chocolade snel verbrand. Door de chocolade au bain marie te smelten, gaat het smeltingsproces geleidelijker en voorkomt de indirecte verwarming dat de chocolade gaat verbranden. De temperatuur van deze chocoladesmelter is in stappen van 1 graad verstelbaar. De temperatuur is instelbaar van 3 tot 412°C en eenvoudig af te lezen op het digitale display aan de voorzijde van de chocoladesmelter. Het verbranden van chocolade wordt zo dus tot een minimum beperkt. Wel moet je oppassen dat de chocolade niet in contact komt met water, want dan gaat de chocolade klonteren. Verwijder eerst de voorste container om te voorkomen dat er druppels in de andere GN container vallen. Heb je eerst de achterste container nodig? Zorg er dan voor dat het deksel op de voorste container zit.
Chocoladesmelter schoonmaken
Door de roestvrijstalen behuizing en accessoires is de chocoladesmelter makkelijk schoon te maken. Na gebruik zet je de machine uit en wacht je tot deze voldoende is afgekoeld. Ondertussen kun je de GN containers schoonmaken met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Als de chocoladesmelter voldoende is afgekoeld zet je de stoomafvoerklep dicht. Zorg dat er een afvoerslang aan de waterafvoerkraan zit of plaats de chocoladesmelter bij de gootsteen. Zet de afvoerkraan open en het water wordt weggevoerd uit de machine. De buitenkant kun je afnemen met een zachte, vochtige doek. Maak de chocoladesmelter goed droog en plaats de GN containers met deksel weer terug in de machine.
Wanneer je chocolade gelijkmatig wilt laten smelten is deze chocoladesmelter de uitkomst! Vind je deze chocoladesmelter te groot? Geen probleem, wij hebben diverse modellen beschikbaar met hetzelfde gebruiksgemak. Voeg deze chocoladesmelter toe aan jouw keuken!
Kenmerken
- Rvs afwerking voorkomt corrosie
- Variabele thermostaat 3°C tot 412°C
- Constante temperatuur
- Uitgerust met water- en stoomafvoer
Product specificaties
- Netto gewicht: 7 Kg
- Capaciteit per GN container: 5 kg chocolade
- Afmetingen apparaat: B41 x D49 x H17 cm
- 230V / 50Hz / 1 Fase 1500 Watt
Let op: Het is aan te raden om de temperatuur van deze machine niet hoger in te stellen dan 100°C.
Inclusief
- Twee 1/3 GN containers (10 cm diep)
€45,18 incl. BTW
€37,34 excl. BTW
Voor chocoladeliefhebbers; ideaal als dessert of tijdens een high tea! Deze chocoladefontein is uitgerust met een roterende spiraal en een warmhoudfunctie, wat urenlang plezier garandeert!
1kW. Capaciteit: 5Ltr
Ontdek de chocoladepasta dispenser 03L, een must-have voor elke professionele keuken! Deze dispenser is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, dankzij de eenvoudige hefboombediening met een verlengde hendel. Hiermee kunt u moeiteloos hazelnootpasta doseren, perfect voor het vullen van croissants, donuts en andere lekkernijen.
De stabiele roestvrijstalen houder biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een professionele uitstraling. Geschikt voor een emmer van 3 liter, deze dispenser kan gemakkelijk grote hoeveelheden chocoladepasta aan. Bovendien zorgt de verwarmde houder ervoor dat de pasta altijd de ideale consistentie heeft voor perfectie in elke hap.
- Duurzaam roestvrij staal voor lange levensduur
- Eenvoudige hefboombediening voor efficiënt gebruik
- Verwarmde houder voor optimale vulresultaten
Voeg deze horeca apparatuur vandaag nog toe aan uw assortiment en maak indruk op uw klanten! Ideaal voor elke professionele keuken. Bestel direct!
Ontdek de chocolademelk dispenser |03L|, de perfecte keuze voor elke professionele keuken en horeca apparatuur. Deze dispenser is ontworpen met een uniek dubbele aluminium compensbodem systeem, waardoor aankoeken wordt voorkomen en je verzekerd bent van een constante, perfecte temperatuur.
Met een capaciteit van 3 liter is de dispenser ideaal voor drukke horecagelegenheden. De transparante container biedt een prachtig uitzicht op de inhoud, terwijl de aftapkraan en roermechanisme het serveren van dikkere dranken moeiteloos maken. Dankzij het onderhoudsvriendelijke design en het praktische lekbakje is deze dispenser ook eenvoudig te reinigen.
- Capaciteit: 3 liter
- Materiaal: Aluminium en transparant kunststof
- Geschikt voor: Dikkere dranken zoals chocolademelk
Investeer in kwaliteit en duurzaamheid, en maak je horecagelegenheid compleet met deze professionele chocolademelk dispenser. Bestel direct en verbeter je service vandaag nog!
Ontdek de chocolade warmer, een onmisbaar apparaat voor elke professionele keuken. Met zijn fraai uiterlijk en compacte vormgeving is deze horeca apparatuur niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken.
Uitgerust met roestvrijstalen waterpannen, biedt deze chocolade warmer uitstekende duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Elke pot is afzonderlijk bedienbaar, met een temperatuurinstelling tot maximaal 40°C. Dit maakt het apparaat perfect voor het smelten en verwarmen van chocolade, waardoor u moeiteloos de lekkerste creaties kunt maken.
- Compact ontwerp voor efficiënte ruimtebenutting
- Roestvrijstaal voor een lange levensduur
- Maximale temperatuur van 40°C voor optimale chocoladebehandeling
Ideaal voor elke professionele keuken en een must-have voor non-food groothandel. Bestel direct en geef uw chocoladebereidingen de aandacht die ze verdienen!
Ontdek de chocolade warmer, een onmisbare aanvulling voor elke professionele keuken. Dankzij de compacte vormgeving past deze stijlvolle apparatuur perfect op elke werkplek. De roestvrijstalen waterpan garandeert een lange levensduur en eenvoudig onderhoud.
Met een temperatuurbereik van maximaal 40°C is deze chocolade warmer ideaal voor het smelten en verwarmen van chocolade, waardoor je altijd de perfecte consistentie bereikt voor al je bak- en dessertcreaties.
- Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
- Professionele kwaliteit voor horeca gebruik
- Compact ontwerp voor gemakkelijk gebruik
Transformeer je gerechten met gemak en efficiëntie. Deze chocolade warmer is perfect voor elke non-food groothandel en biedt de ideale oplossing voor chocoladeliefhebbers in de horeca. Bestel direct en ervaar het verschil in je keuken!
Ontdek de chocolade warmer, een essentieel hulpmiddel voor elke professionele keuken. Dit 2-pannen model is perfect voor het smelten en verwarmen van chocolade of sauzen. Dankzij de instelbare temperatuur van 30-80°C kunt u met precisie werken en de perfecte consistentie bereiken.
- Duurzaam en betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.
- Gebruiksgemak: Eenvoudig te bedienen met duidelijke temperatuurinstellingen, ideaal voor drukke horeca omgevingen.
- Onderhoudsvriendelijk: Eenvoudig schoon te maken, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw klanten.
Deze chocolade warmer is een must-have in uw horeca apparatuur verzameling. Of u nu een patisserie of restaurant runt, deze warmer biedt de professionele kwaliteit die u nodig heeft.
Laat uw creativiteit de vrije loop en bied uw klanten de beste chocolade-ervaring. Bestel direct en maak van elke gelegenheid een zoete herinnering!
Ontdek de Chocolade Warmer, een onmisbaar stuk horeca apparatuur voor elke professionele keuken. Dit 1 pans model biedt een temperatuurinstelling van 30-80°C, waardoor het perfect is voor het smelten en verwarmen van chocolade en sauzen.
De chocolade warmer heeft verschillende unieke verkoopargumenten:
- Duurzaam ontwerp: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.
- Gebruiksgemak: Eenvoudige bediening met een duidelijke temperatuurregeling.
- Onderhoudsvriendelijk: Gemakkelijk schoon te maken, wat tijd bespaart in een drukke keuken.
- Professionele kwaliteit: Ideaal voor het bereiden van desserts en sauzen met een constante temperatuur.
Verhoog de efficiëntie en kwaliteit van uw gerechten met deze onmisbare chocolade warmer. Bestel direct en ervaar het gemak en de professionaliteit die dit apparaat biedt!
Ontdek de chocolade warmer GN1/1, dé oplossing voor elke professionele keuken. Met een digitaal bedieningspaneel biedt deze apparatuur uitstekende temperatuurcontrole, wat essentieel is voor het smelten en verwarmen van chocolade of sauzen. Deze horeca apparatuur is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie, ideaal voor de drukke horeca.
- Digitale temperatuurinstellingen voor nauwkeurige controle
- Duurzaam en onderhoudsvriendelijk ontwerp
- Uitstekend geschikt voor het verwarmen van diverse non-food producten
De chocolade warmer wordt geleverd zonder GN bakken, waardoor u zelf de perfecte bakken kunt kiezen die passen bij uw behoeften. Deze veelzijdige warmer is een onmisbaar item in uw assortiment. Maak indruk op uw klanten met perfect gesmolten chocolade en sauzen!
Bestel direct en ervaar de kwaliteit van onze professionele producten!
Ontdek de chocolade warmer GN2/3, de perfecte aanvulling voor uw professionele keuken. Met een digitaal bedieningspaneel voor nauwkeurige temperatuurcontrole, kunt u moeiteloos chocolade of sauzen smelten en verwarmen. Deze horeca apparatuur is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid.
- Ideaal voor: Chocolatiers, restaurants en cateringdiensten.
- Materiaal: Duurzaam en van hoge kwaliteit, ontworpen voor intensief gebruik.
- Afmetingen: GN2/3 formaat – perfect voor standaard GN bakken.
- Efficiëntie: Bespaar tijd en energie met snelle opwarmtijden.
Deze chocolade warmer wordt zonder GN bakken geleverd, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw eigen bakken te kiezen. Verhoog de kwaliteit van uw dessertpresentaties en maak indruk op uw klanten. Ideaal voor elke professionele keuken! Bestel direct en ervaar de voordelen zelf!
Ervaar de ultieme luxe van onze chocolademelk dispenser met een capaciteit van 10 liter. Deze professionele horeca apparatuur is ontworpen voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen, zoals cafés en restaurants. Dankzij het bain marie principe wordt aankoeken van de chocolademelk voorkomen, wat zorgt voor een constante, romige textuur.
- Transparante container: Houdt de inhoud zichtbaar en aantrekkelijk voor klanten.
- Aftapkraan: Voor eenvoudig en nauwkeurig schenken.
- Roermechanisme: Zorgt voor een perfecte menging van dikkere dranken.
- Lekbakje: Houdt uw werkoppervlak schoon en opgeruimd.
Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en duurzame materialen, is deze dispenser ideaal voor elke professionele keuken. Voeg een vleugje luxe toe aan uw aanbod en vergroot uw omzet met deze onmisbare non-food horeca product. Bestel direct en verbeter uw service vandaag nog!
Ontdek de chocolademelk dispenser 5L, de perfecte aanvulling voor elke professionele keuken. Deze dispenser verwarmt volgens het bain marie principe, wat voorkomt dat de chocolademelk aankoekt en zorgt voor een constante, perfecte temperatuur.
Dankzij de transparante container kunt u eenvoudig de inhoud en het niveau van de chocolademelk in de gaten houden. De dispenser is uitgerust met:
- Aftapkraan voor eenvoudig schenken
- Roermechanisme om de chocolade perfect gemengd te houden
- Lekbakje voor een schone werkplek
Deze dispenser is niet alleen ideaal voor chocolademelk, maar ook geschikt voor dikkere dranken, waardoor hij een veelzijdige toevoeging is aan uw non-food groothandel. Geniet van de combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid, perfect voor elke horecazaak.
Bestel direct en verbeter uw service met deze professionele chocolademelk dispenser!
Ontdek de chocolademelk dispenser van 5 liter, perfect voor elke professionele keuken. Deze dispenser is ontworpen met een uniek dubbele aluminium compensbodem systeem, wat ervoor zorgt dat aankoeken van de drank wordt voorkomen. Dit maakt het een ideale keuze voor horecabedrijven die kwaliteit en gebruiksgemak waarderen.
Belangrijkste kenmerken:
- Transparante container: Voor optimale zichtbaarheid van de inhoud.
- Aftapkraan: Gemakkelijk en snel serveren van drank.
- Roermechanisme: Zorgt voor een constante mix van ingrediënten.
- Inclusief lekbakje: Houdt de omgeving schoon en netjes.
- Geschikt voor dikkere dranken: Ideaal voor diverse dranken zoals chocolademelk of smoothies.
Met de chocolademelk dispenser haalt u een stuk professionele horeca apparatuur in huis dat niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, maar ook uitstekende prestaties levert. Maak uw klanten blij met perfect verwarmde dranken!
Bestel direct en verbeter uw drankservice!
Ontdek de chocolademelk dispenser |03L|, een essentieel stuk horeca apparatuur voor elke professionele keuken. Deze dispenser is ontworpen met een uniek dubbel aluminium compensbodem systeem, waardoor aankoeken wordt voorkomen en je altijd een perfect verwarmde drank serveert.
Belangrijkste kenmerken:
- Duurzaam ontwerp: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.
- Transparante container: Voor een overzichtelijke weergave van de inhoud.
- Aftapkraan: Voor eenvoudig serveren zonder morsen.
- Roermechanisme: Zorgt ervoor dat dikkere dranken perfect gemengd blijven.
- Inclusief lekbakje: Voor een nette presentatie en eenvoudig onderhoud.
Deze dispenser is ideaal voor het serveren van chocolademelk en andere dikkere dranken, waardoor je gasten altijd kunnen genieten van een heerlijke traktatie. Bestel direct en verbeter jouw horecagelegenheid met deze professionele oplossing!
Ontdek de chocolademelk dispenser van 10L, een onmisbaar apparaat voor elke professionele keuken die zich richt op kwaliteit en gebruiksgemak. Dit innovatieve apparaat is uitgerust met een uniek dubbele aluminium compensbodem systeem, dat ervoor zorgt dat aankoeken wordt voorkomen, zelfs bij dikkere dranken.
De dispenser beschikt over:
- Transparante container voor een hoogwaardige presentatie van uw dranken
- Aftapkraan voor eenvoudig serveren en minimale verspilling
- Roermechanisme dat zorgt voor een perfect gemengde chocolademelk
- Lekbakje om uw werkplek schoon en netjes te houden
Deze horeca apparatuur is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ook ontworpen voor professioneel gebruik. Ideaal voor elk café, restaurant of cateringbedrijf. Bestel direct en til uw drankenaanbod naar een hoger niveau!
Ontdek de chocolademelk dispenser |05L|, de ideale oplossing voor elke professionele keuken en horeca apparatuur! Deze dispenser is ontworpen met een unieke dubbele aluminium compensbodem, waardoor aankoeken van de drank wordt voorkomen. Dit garandeert een constante en hoogwaardige service voor uw klanten.
- Inhoud: 5 liter, perfect voor drukke momenten.
- Transparante container: Voor een aantrekkelijk zicht op uw heerlijke chocolade-dranken.
- Aftapkraan: Makkelijk en snel serveren zonder morsen.
- Roermechanisme: Zorgt voor een perfecte consistentie van dikkere dranken.
- Inclusief lekbakje: Houdt uw werkoppervlak schoon en netjes.
De combinatie van gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid maakt deze chocolademelk dispenser een must-have voor elke non-food groothandel. Investeer in kwaliteit en efficiëntie voor uw horecagelegenheid. Bestel direct en verrijk uw assortiment met deze professionele dispenser!
Ontdek onze chocolademelk dispenser |03L|, een must-have voor elke professionele keuken. Deze dispenser is ontworpen met een uniek dubbel aluminium compensbodemsysteem dat voorkomt dat dranken aankoeken, zodat uw chocolademelk altijd perfect verwarmd is.
Met een praktische transparante container, een gebruiksvriendelijke aftapkraan en een effectief roermechanisme, is deze dispenser ideaal voor het serveren van zowel traditionele als dikkere dranken. Het bijgeleverde lekbakje zorgt ervoor dat uw werkplek altijd schoon en netjes blijft.
- Capaciteit: 3 liter
- Materiaal: Duurzaam aluminium en transparant kunststof
- Gebruiksgemak: Eenvoudig te bedienen en onderhouden
Deze hoogwaardige horeca apparatuur is perfect voor cafés, restaurants en cateringbedrijven die kwaliteit en efficiëntie waarderen. Maak indruk op uw klanten met perfect geserveerde chocolademelk!
Bestel direct en verbeter uw service met deze professionele chocolademelk dispenser!
Maak kennis met onze chocoladepasta dispenser |03L|, de perfecte oplossing voor elke professionele keuken. Deze dispenser is ontworpen met een eenvoudige hefboombediening, waardoor het vullen van croissants, donuts en andere lekkernijen een fluitje van een cent is.
De verlengde hendel biedt een gebruiksvriendelijke ervaring, terwijl de stabiele roestvrijstalenhouder zorgt voor een stevige basis en duurzaamheid tijdens gebruik. Deze dispenser is geschikt voor een emmer van 3 liter en is uitermate handig voor het nauwkeurig doseren van jam of hazelnootpasta.
- Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
- Onderhoudsvriendelijk: Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden
- Professionele kwaliteit: Ideaal voor horecagebruik
Met deze chocoladepasta dispenser til je jouw horecazaken naar een hoger niveau. Bestel direct en ontdek het gemak van professioneel gebruik!
- - Materiaal: Roestvrij staal
- Bedieningspaneel met touchscreen-functie
- Inclusief temperatuursonde
- Zacht smeltproces
- Geschikt voor: 15 kg chocolade
- Temperatuur: 0 - 50°C
- Aansluiting: 230 V - 50/60 Hz - 1,2 kW
- Inhoud: 17 L
- Voor 1/1 GN-bakken, max. D 150 mm
- Afmetingen: B 700 x D 390 x H 250 mm
- Gewicht (netto/bruto): 11 / 13,8 kg
- - Voor het verwarmen van warme chocolademelk of melk
- Roerwerk
- Container 10 ltr. kan worden verwijderd
- Instelbare temperatuur
- Oververhittingsbeveiliging
- Lekbak
- Temperatuurbereik: +10 °C - +32 °C
- Aansluiting: 230 V - 1 Ph. - 50 Hz - 1 kW
- Afmetingen: B 280 x D 410 x H 580 mm
- Gewicht (netto/bruto): 8 / 10,2 kg
- - Voor het verwarmen van warme chocolademelk of melk
- Roerwerk
- Container 5 ltr. kan worden verwijderd
- Instelbare temperatuur
- Oververhittingsbeveiliging
- Lekbak
- Temperatuurbereik: +10 °C - +32 °C
- Aansluiting: 230 V - 1 Ph. - 50 Hz - 1 kW
- Afmetingen: B 280 x D 410 x H 465 mm
- Gewicht (netto/bruto): 7,3 / 9,2 kg
- - Materiaal: (Behuizing, lekbak, roerwerk) kunststof wit; (Container) transparant kunststof; (Deksel) roestvrij staal
- Voor het verwarmen van cacao of melk
- Roerwerk
- Container kan worden verwijderd, zelfs wanneer gevuld
- Aftapkraan afneembaar voor eenvoudige reiniging
- Traploze temperatuurinstelling
- Oververhittingsbeveiliging
- Lekbak
- Gewicht: 8,5 kg
- Afmetingen: B 260 x D 320 x H 500 mm
- Inhoud: 5 liter
- Temperatuurbereik: +30 / +90 °C
- Aansluiting: 230 V - 50 Hz - 1,1 kW
- - Materiaal: (Behuizing, lekbak, roerwerk) kunststof zwart; (Container) transparant kunststof; (Deksel) roestvrij staal
- Voor het verwarmen van cacao of melk
- Roerwerk
- Container kan worden verwijderd, zelfs wanneer gevuld
- Aftapkraan afneembaar voor eenvoudige reiniging
- Traploze temperatuurinstelling
- Oververhittingsbeveiliging
- Lekbak
- Gewicht: 8,5 kg
- Afmetingen: B 260 x D 320 x H 500 mm
- Inhoud: 5 liter
- Temperatuurbereik: +30 / +90 °C
- Aansluiting: 230 V - 50 Hz - 1,1 kW
30/39 weergegeven
Veelgestelde vragen over Chocolade
Waarvoor wordt chocolade in de horeca het meest gebruikt?
Chocolade wordt in de horeca vooral gebruikt voor desserts, patisserie en koffiespecialiteiten. Het is geschikt voor afwerkingen, vullingen en decoraties. Doordat het goed te combineren is met diverse smaken biedt het veel creatieve mogelijkheden. Chocolade ondersteunt bovendien een efficiënte workflow in professionele keukens.
Welke chocolade is geschikt voor bonbons?
Voor bonbons is chocolade met een stabiele cacaoboterstructuur en goede vloeibaarheid het meest geschikt. Dit maakt het eenvoudiger om te vullen en te vormen. Het tempereren verloopt gelijkmatig waardoor de afwerking mooi blijft. Professionele varianten helpen bij een consistente kwaliteit. Zo blijft de smaak betrouwbaar in elke productie.
Hoe bewaart u chocolade in een horecakeuken?
Chocolade blijft het best op een koele droge plek waar temperatuurwisselingen beperkt zijn. Dit voorkomt dat de structuur verandert. Bewaren in afgesloten verpakkingen houdt de smaak stabiel. Licht en geur kunnen de kwaliteit beïnvloeden. Een goede opslag draagt bij aan een constante verwerking tijdens productie.
Wat is belangrijk bij het tempereren van chocolade?
Bij tempereren is de juiste temperatuurcurve essentieel voor een glanzend resultaat. Professionele chocolade reageert voorspelbaar en ondersteunt een efficiënte workflow. Door nauwkeurig te werken ontstaat een stevige structuur. Dit is belangrijk voor bonbons en decoraties. Goede temperatuurbeheersing vermindert risico op fouten.
Welke toepassingen zijn geschikt voor melkchocolade?
Melkchocolade wordt vaak gebruikt voor desserts, dranken en patisserie. De zachte smaak past goed bij uiteenlopende gerechten. Het is eenvoudig te verwerken in glazuren en vullingen. In koffiespecialiteiten geeft het een romige smaakbalans. Horecakeukens waarderen de veelzijdigheid bij dagelijkse bereidingen.```
Chocolade voor professionele horecakeukens
Chocolade speelt een belangrijke rol binnen de horeca, van luxe desserts tot verfijnde koffiespecialiteiten. Door de brede inzetbaarheid in restaurants, hotels, bakkerijen en patisserieomgevingen is het een ingrediënt dat elke dag opnieuw zorgt voor creativiteit en smaakbalans. De variatie in herkomst, structuur en cacaogehalte maakt het mogelijk om gerechten te verfijnen en een consistente kwaliteit te leveren aan gasten.
Eigenschappen en voordelen voor horecaprofessionals
Professionele chocolade staat bekend om zijn stabiele verwerking, gelijkmatige smelteigenschappen en betrouwbare smaak. Dit is essentieel in omgevingen waar continuïteit en efficiëntie centraal staan. Chocolade kan worden toegepast in bonbons, chocoladerepen, glazuren, mousses en diverse koffiebereidingen. De juiste structuur draagt bij aan een soepele workflow, zeker wanneer technieken zoals tempereren of fijnwalsen onderdeel zijn van het proces.
Daarnaast speelt de keuze voor cacaomassa en cacaoboter een belangrijke rol in het eindresultaat. Horecagelegenheden die streven naar unieke smaakprofielen hebben baat bij varianten met verschillende cacao-origines. Deze bieden smaakdiversiteit waarmee chefs hun menukaart kunnen versterken.
Typen en varianten binnen professionele chocoladetoepassingen
In de horeca worden meerdere typen chocolade gebruikt, zoals melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. Afhankelijk van het doel en het gewenste smaakprofiel kan worden gekozen voor varianten met verschillende cacaopercentages. Ook speciale edities zoals karamelvarianten, pralines of handgemaakte bonbons zijn relevant bij het samenstellen van een dessertkaart of koffieassortiment.
Voor patisserie- en dessertproductie zijn stabiele smeltcurve en viscositeit belangrijke factoren. Chocolade met een gebalanceerde cacaoboterstructuur is eenvoudig te verwerken en vermindert verlies tijdens productie. In koffieomgevingen speelt vooral de smaakintensiteit een rol, omdat chocolade vaak wordt gebruikt voor chocolademelk, cacaodrank of decoraties in koffiespecialiteiten.
Selectiecriteria voor de juiste chocolade
Bij het kiezen van professionele chocolade zijn diverse factoren van belang. Allereerst speelt de toepassing een grote rol. Voor bonbons is vloeibaarheid belangrijk, terwijl voor chocoladesculpturen een stevigere structuur noodzakelijk is. Daarnaast zijn smaaktonen zoals noten, karamel of fruitige accenten nuttig bij het creëren van een herkenbare signatuur.
Hygiëne en houdbaarheid zijn belangrijke thema’s binnen iedere horecakeuken. Chocolade is relatief stabiel, maar moet worden bewaard onder de juiste omstandigheden. Dit zorgt voor behoud van glans, textuur en smaak. Efficiënt werken betekent ook dat verpakkingen praktisch moeten zijn, zodat productieomgevingen overzichtelijk blijven.
Efficiëntie in workflow en verwerking
Een soepele workflow is essentieel bij het verwerken van chocolade. Technieken zoals tempereren vragen precisie en een stabiel productieproces. Professionele chocolade ondersteunt deze werkwijze doordat het gelijkmatig reageert op temperatuurwisselingen. Hierdoor ontstaat een stevige structuur met de gewenste breek en glans.
Bovendien draagt een betrouwbaar ingrediënt bij aan minder verspilling en hogere output in drukke horecaomgevingen. Chocolade kan worden verwerkt in samengestelde doosjes, desserts, gebak en koffiebereidingen, wat het een veelzijdige keuze maakt voor uiteenlopende concepten.
Waarom kiezen voor 123HorecaDiscounter
Bij het samenstellen van een assortiment voor chocoladeproducten is betrouwbaarheid belangrijk. 123HorecaDiscounter biedt een groot aanbod voor verschillende horecatoepassingen, met producten die geschikt zijn voor zowel dagelijkse productie als speciale gelegenheden. Met deskundig advies en een professionele benadering ondersteunt het platform bedrijven bij het maken van een passende keuze.
Of u nu werkt in een restaurant, bakkerij, hotel of koffieconcept, chocolade blijft een smaakvol en veelzijdig ingrediënt dat helpt om uw creaties naar een hoger niveau te tillen.
- Een selectie maken veroorzaakt een volledige pagina-vernieuwing.
- Opent in een nieuw venster.