Chocolademachines
Speciaal ontworpen voor het smelten, verwarmen en serveren van chocolade – perfect voor banketbakkerijen, koffiebars en chocolaterieën.
✔️ Constante temperatuur voor optimale textuur
✔️ Eenvoudig te doseren en schoon te maken
✔️ Geschikt voor warme chocolademelk of patisserietoepassingen
Altijd zijdezachte chocolade, klaar voor gebruik.
Filters
SARO Patisserie Friteuse modell PF 30
- Materiaal: Roestvrij staal- Afgeronde kuip met koelzone- Met aftapkraan- Traploze temperatuurregeling- Temperatuurbereik: 0 / +180 °C- Verwijderb...
Alle gegevens bekijkenSARO Patisserie Friteuse model PF 16
- Materiaal: Roestvrij staal- Uitneembare bak met ronde hoeken- Met aftapkraan- Variabele temperatuurregeling- Verwarmingselement uitneembaar en da...
Alle gegevens bekijkenSARO Chocoladeverwarmer Model CHARLY
- Materiaal: Roestvrij staal- Bedieningspaneel met touchscreen-functie- Inclusief temperatuursonde- Zacht smeltproces- Geschikt voor: 15 kg chocola...
Alle gegevens bekijkenSARO Chocoladedispenser Model EDU-SRW-1KB-3-V
- Materiaal: Roestvrij staal en polypropyleen - Standaard met dispenser voor het plaatsen van emmers type F (3 liter) - 2 vergrendelingsclips voo...
Alle gegevens bekijkenSARO Chocoladedispenser 0,3 l Model EDU-1KB-3-V
- Standaard met dispenser voor het plaatsen van emmers type F (3 liter) - 2 vergrendelingsclips voor een stabiele plaatsing van de emmer - Eenvou...
Alle gegevens bekijken